Καλογιάννης: Ταχύς εμβολιασμός για ανάκτηση της ελευθερίας

kalogiannis panepistimiako

Με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Κατσακιώρη και τον υποδιοικητή κ. Ντιναλέξη συναντήθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης.

Συζήτησε μαζί τους την πορεία των εμβολιασμών, η οποία εξελίσσεται πολύ θετικά, καθώς στο Πανεπιστημιακό εμβολιάζονται καθημερινά περίπου 700 άτομα, για τα προβλήματα του νοσοκομείου και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Συνεχάρη τον κ. Κατσακιώρη για την διαδικασία που ακολουθείται στους εμβολιασμούς, οι οποίοι συμβάλλουν ουσιαστικά, μετά από πολλούς μήνες, στο άνοιγμα της αγοράς και του τουρισμού, και στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σε δήλωσή του Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε: «Έκανα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης μας και το δεύτερο εμβόλιο κατά της Covid-19. Η διαδικασία ήταν άψογη, όπως και στον πρώτο εμβολιασμό μου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, τη διοίκηση, το ιατρικό, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που συνεχίζουν να παρέχουν. Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν ενισχυθεί ουσιαστικά τον τελευταίο χρόνο, τόσο ως προς την υποδομή τους όσο και με προσωπικό. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και η ανακοίνωση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, με προτεραιότητα σε όσους υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία.

Καλώ τους συμπολίτες μας, για μία ακόμη φορά, να εμβολιαστούν. Ο ταχύς εμβολιασμός όλων είναι ο μόνος δρόμος για την ανάκτηση της «ελευθερίας» μας. Παράλληλα όμως, ενώ διαπιστώνουμε όλοι την αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πανδημία είναι ακόμα εδώ. Συνεπώς, ούτε εφησυχασμός χρειάζεται ούτε ανευθυνότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ