Καλογιάννης… προκαλεί ΤΕΕ Ηπείρου

kalogiannis stauros

Στο ΤΕΕ Ηπείρου απευθύνεται ο βουλευτής του Νομού Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και  ουσιαστικά προκαλεί την διοίκησή του να πάρει θέση για σοβαρά θέματα της περιοχής.

Σημειώνει με νόημα πως στο Επιμελητήριο εκκρεμεί η συζήτηση και η έκφραση άποψης για σοβαρά έργα υποδομής και ανάπτυξης της Ηπείρου με σημαντικά αναπτυξιακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.

Ειδική μνεία κάνει στο βόρειο τμήμα του Ε-65, στον οδικό άξονα Ιωαννίνων Κακαβιάς αλλά και στον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό του λεκανοπεδίου.

«Το Επιμελητήριό μας είναι ο πλέον αρμόδιος φορέας για να εκφράσει γνώμη επί αυτών των σοβαρών τεχνικών και αναπτυξιακών θεμάτων, τα οποία παραμένουν στάσιμα για πολλά έτη και να πιέσει για την υλοποίησή τους. Η δρομολόγησή τους στην σημερινή πολύ δύσκολη συγκυρία για την οποία η σημερινή κυβέρνηση καταβάλει συντονισμένες προσπάθειες θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάταξη της εθνικής οικονομίας και στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου», αναφέρει ο κ. Καλογιάννης…

Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον αν η… πρόκληση του βουλευτή απαντηθεί από το ΤΕΕ με συγκεκριμένες θέσεις επί των ζητημάτων που θέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ