Καλά τα βίντεο του Υπουργού αλλά η ΜΕΘ στη Λευκάδα μένει κλειστή!

nosokomeio leukada

Καλά είναι τα βίντεο που αναρτά ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τελευταίο αυτό από την Λευκάδα.. Καλές και οι αντιπαραθέσεις με τους συνδικαλιστές. Φαίνεται ότι θρέφουν τον Υπουργό..

Στην περίπτωση της Λευκάδας λοιπόν μπορεί ο διάλογος να ήταν για το ΝΑΤΟ, τις φρεγάτες και το Ισραήλ, αλλά υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα που για όσοι δεν το ξέρουν και μάλλον είναι πολλοί δύσκολα θα το πιστέψουν!

Το 2019 στο Νοσοκομείο της Λευκάδας εγκαινιάστηκε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με ότι πιο σύγχρονο υπήρχε..

Κι όμως επτά χρόνια δεν κατέστη εφικτή η λειτουργία της! Η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Λευκάδας παραμένει κλειστή!

Η μονάδα δεν έχει στελεχωθεί με προσωπικό για να μπορεί να δεχθεί ασθενείς οι οποίοι μεταφέρονται είτε στα Ιωάννινα είτε στην Πάτρα!

Θα λειτουργήσει προσεχώς είπε ο Υπουργός..

Επτά χρόνια πάντως κανείς δεν μπορεί να τα πει λίγα!