Κακαβιά: Συνελήφθη οδηγός που έκρυψε αλλοδαπή με κουβέρτα σε 8θέσιο όχημα!

kakavia dromos

Μια μάλλον ερασιτεχνική, αλλά ταυτόχρονα θρασύτατη προσπάθεια παράνομης διακίνησης αλλοδαπής μέσω της Κακαβιάς έπεσε στο «κενό».

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, σε απόλυτη συνεργασία με το Β’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, σταμάτησαν για έλεγχο ένα 8θέσιο αυτοκίνητο με το οποίο ένας αλλοδαπός οδηγός επιχειρούσε να εισέλθει στο ελληνικό έδαφος.

Κατά τη διάρκεια του εξονυχιστικού ελέγχου στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Στον χώρο των επιβατών εντόπισαν μια αλλοδαπή γυναίκα, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη και καλυμμένη με κουβέρτες, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει το βλέμμα των αρχών. Όπως αποδείχθηκε, η γυναίκα στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδό της στη χώρα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν αμέσως χειροπέδες και στους δύο. Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διευκόλυνση παράνομης εισόδου στη χώρα, ενώ η γυναίκα κατηγορείται για παράνομη είσοδο.

Το 8θέσιο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντος εγκλήματος, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google