Και υπουργικές προσδοκίες για πασχαλινή έξοδο!

auga pasxalino

Μετά τους επιστήμονες πήραν σειρά οι Υπουργοί οι οποίοι κάνουν εκτιμήσεις για την πασχαλινή έξοδο.

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό ο Άκης Σκέρτσος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στο χωριό τους οι πολίτες.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση οι πολίτες να πάνε το Πάσχα στα χωριά τους είπε ” είναι νωρίς να κάνουμε αυτή τη συζήτηση .Βρισκόμαστε όπως γνωρίζετε σε μια έξαρση του τρίτου κύματος. Υπάρχει πίεση. Άρα καλό είναι να μην ανοίξουμε συζήτηση για το τι θα κάνουμε το Πάσχα. Προφανώς υπάρχει προσδοκία .Θα προσπαθήσουμε με ψυχραιμία να δούμε εάν μπορούμε να κάνουμε και αυτήν την κίνηση”.

Σε ερώτηση εάν θα επιτραπεί σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις να πάνε τώρα στα χωριά τους, στα εξοχικά τους, Σκέρτσος είπε ότι ” υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αυτά όμως θα τα δούμε μαζί και με το ελεγχόμενο άνοιγμα και του τουρισμού γιατί προφανώς θα πρέπει να υπάρχουν κοινοί κανόνες τόσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα και είναι εμβολιασμένοι όσο και για τους Έλληνες πολίτες που επίσης έχουν κάνει εμβολιασμό.’Αρα χρειαζόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ