Και τουριστική ενημέρωση στο αεροδρόμιο

Η αναβάθμιση του αερολιμένα Ιωαννίνων συνεχίζεται, καθώς στο χώρο του λειτουργεί πλέον Γραφείο Πληροφοριών, που επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με σκοπό την πληρέστερη τουριστική ενημέρωση των επιβατών που ταξιδεύουν στην Ήπειρο.

Η ιδέα λειτουργίας ενός Γραφείου Πληροφοριών ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλονταν για την ανάπτυξη του αεροδρομίου, ο τότε πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Βλάχος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ανάπτυξης Γιώργος Τάσσος, έκαναν αίτηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για να δοθεί ο χώρος.

Τέσσερα χρόνια μετά, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου αερολιμένα, το εγχείρημα αυτό υλοποιείται, χάρη στις προσπάθειες του αερολιμενάρχη Ιωαννίνων Βασίλη Μητσιμάρη καθώς και στις χορηγίες πολλών εταιριών.

Το γραφείο στεγάζεται στο νέο χώρο αφίξεων, και λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα, παρέχοντας πλούσιο τουριστικό υλικό και χάρτες της Ηπείρου, καθώς και πληροφοριακό υλικό για τα μουσεία και την γαστρονομία της περιοχής μας.

Στον χώρο έχει εγκατασταθεί και μια οθόνη touchscreen, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Το γραφείο πληροφοριών λειτουργεί σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου, τους δήμους του Νομού και την Ελληνική αστυνομία.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ο διεθνής αερολιμένας Ιωαννίνων πέτυχε για το πρώτο επτάμηνο του 2019την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση επιβατών, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας.

Τέλος η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων απευθύνεται σε όλα τα τουριστικά γραφεία τα οποία συνεργάζονται με αεροπορικές εταιρίες να επισκεπτούν το νέο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων, για να ενημερωθούν από την διοίκηση, για τις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης νέων δρομολογίων για το 2020.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ