Και τα πολιτικά… παράδοξα συνεχίζονται!

stilios vourgareli

Με ένα επιπλέον ασθενοφόρο ενισχύεται το Κ.Υ Βουργαρελίου, Άρτας. Ειδικότερα, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) κ. Ιωάννης Καρβέλης, ενέκρινε κονδύλι ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) για αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού σε ασθενοφόρο.

Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο το προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να καταστεί πλήρως λειτουργικό και στη συνέχεια να παραχωρηθεί στο εν λόγω Κέντρο Υγείας.

Το προμηθεύτηκε η Περιφέρεια, το εξόπλισε η ΥΠΕ..

Και την ανακοίνωση μαζί με τις σχετικές δηλώσεις δεν έκανε η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας που επισκέφθηκε την περιοχή..

Δεν την έκανε ούτε η Περιφέρεια..

Αλλά ούτε και η ΥΠΕ..

Την έκανε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος. Και η απαραίτητη δήλωση: «Οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ. Βουργαρελίου και οι κάτοικοι της περιοχής μού ζήτησαν να βρω λύση για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου. Έτσι, επικοινώνησα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη. Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία που είχαμε και για την θετική του ανταπόκριση στα αιτήματα των κατοίκων των Τζουμέρκων (Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων). Το Κ.Υ. Βουργαρελίου αποκτά ένα επιπλέον ασθενοφόρο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους Αρτινούς πολίτες και ειδικά σε αυτή την απαιτητική, ως προς την πρόσβασή, περιοχή. Το να προσφέρει ουσιαστικές δημόσιες υπηρεσίες υγείας ο νομός Άρτας αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα και στόχο τον οποίο θα συνεχίσω να υπηρετώ πιστά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ