Και ο ΠΑΣ στα προεκλογικά!

Και να που ο ΠΑΣ αποτελεί ένα από τα θέματα πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μερικές ημέρες πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό sport24 είχε ταχθεί κατά της αναδιάρθρωσης υποστηρίζοντας ότι έχουν δίκιο τα Γιάννινα που διαμαρτύρονται.

Και τώρα ήρθε η σειρά του Πρωθυπουργού να απαντήσει.

Από την ίδια συχνότητα λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη δήλωση Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι την έκανε για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Η λογική της εξυγίανσης ήταν η εξής. Superleague 1, Superleague 2 με δέκα ομάδες, τέσσερις γύρους και όλα τα παιχνίδια ντέρμπι. Όπως γίνεται στην Σκωτία. Περισσότερα παιχνίδια, εισιτήρια, τηλεοπτικά, στοίχημα, διαφημίσεις. Ένα βιώσιμο πρωτάθλημα που κανείς να μπορεί να φτιάξει καρτέλ. Έγινε μία μεγάλη αντιπαράθεση, διότι κανείς δεν ήθελε να χάσει την πελατεία του.

Στο τέλος της ημέρας τους είπαμε ότι εάν πέρσι δεν παίρναμε την απόφαση να προχωρήσουμε σήμερα δεν θα είχαμε πρωτάθλημα. Για αυτό είπαμε πάμε στους 14 και πάμε του χρόνου στους 12. Τώρα έρχεται ο πολιτικός αντίπαλος να πει αυτό που θέλουν να ακούσουν στα Γιάννενα, γιατί η αναδιάρθρωση δεν συμφέρει τον ΠΑΣ», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Σε πρώτο πλάνο, προεκλογικό βέβαια ο ΠΑΣ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ