Και νέα κλοπή από τα τρία ανήλικα αδέλφια

peripoliko astinomia

Επί ένα και πλέον χρόνο στην πόλη της Άρτας εξελίσσεται το… παιχνίδι «κλέφτες κι αστυνόμοι»…  Όπου αστυνόμοι, αστυνομικοί διάφορων υπηρεσιών… Όπου κλέφτες, τα τρία ανήλικα αδέλφια τα οποία στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί πάνω από δέκα φορές…

Διαβάστε αναλυτικά: Πόσες κλοπές πρέπει να κάνουν για να δοθεί λύση…

Όσες οι κλοπές, τόσες και οι φορές όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Φυσικά τίποτα δεν αλλάζει.. Οι δικογραφίες πηγαίνουν στην Εισαγγελία  και άπαντες ελεύθεροι συνεχίζουν το έργο τους!

Σε λιγότερο από μία βδομάδα από το προηγούμενο συμβάν, τα τρία ανήλικα επανήλθαν στην ενεργό δράση!

Αυτή την φορά τα πιτσιρίκια… χτύπησαν αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο και πήραν το ποσό των εκατό ευρώ που βρήκαν μέσα στο όχημα. Η κλοπή καταγγέλθηκε από τον παθόντα και από την έρευνα που έκανε το Τμήμα Ασφάλειας  ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ανήλικων ημεδαπών για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι ένας από τους τρεις ανήλικους καθώς επίσης και ημεδαπή, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως τις επόμενες ημέρες η ιστορία θα επαναληφθεί σαν να μην υπάρχει καμία αρμόδια αρχή, καμία υπεύθυνη υπηρεσία, πέραν από την Αστυνομία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ