Και με POS τα διόδια της Εγνατίας

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες εγκατάστασης μηχανημάτων POS στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους χρήστες του οδικού δικτύου να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να πληρώσουν με μετρητά.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ,σύντομα με το e-ptolemeos.gr, ήταν έντονα τα παράπονα του κοινού για την μη ύπαρξη POS στους σταθμούς των διοδίων, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Κουτσούκος διευθυντής των Διοδίων ξεκαθάρισε πως σύντομα αυτό θα διορθωθεί:

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία εγκατάστασης των POS σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας, από Ηγουμενίτσα μέχρι τους Κήπους (Έβρο).

Αυτή την εβδομάδα μάλιστα σετάρουμε τα μηχανήματα, οπότε ευελπιστούμε ότι μέχρι 15 Αυγούστου ή λίγο μετά, να βάλουμε τα πρώτα μηχανήματα στους σταθμούς διοδίων, οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα όποιος θέλει να πληρώσει ηλεκτρονικά να το πληρώνει».

Ο ίδιος συνέχισε σημειώνοντας πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες επειδή πρέπει να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές στην βάση δεδομένων ενώ τόνισε πως όταν κατασκευάστηκε η Εγνατία, δεν είχε προβλεφτεί να υπάρξει δυνατότητα να εγκατασταθούν μηχανήματα POS. Tέλος, ανέφερε ότι η εγκατάσταση των POS θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ