Έναν ακόμη κόμβο στην Εθνική Ιωαννίνων- Άρτας κατασκευάζει η Περιφέρεια Ηπείρου. Ο σχεδιασμός είχε ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι για τον κόμβο στο Πράκτικερ καθώς κρίθηκε απαραίτητος λόγω του μεγάλου αριθμού οχημάτων..
Η αναγκαιότητα ανέκυψε μετά την κατασκευή του κόμβου στο Πανηπειρωτικό και της συχνότερης χρήσης της συνδετήριας οδού από το Πράκτικερ με τη Νιάρχου.
Κατά την συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής την Πέμπτη εγκρίθηκε η δημοπράτηση του συγκεκριμένου κόμβου με προϋπολογισμό 595 χιλιάδες ευρώ.
Στην ίδια συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε και πίστωση για τεχνικό σύμβουλο που θα αναλάβει τις μελέτες για τρεις ακόμη κόμβους στην παραλιακή και συγκεκριμένα στις περιοχές της Καστροσυκιάς, του Καναλίου και της Λυγιάς.