Καχριμάνης: Προκαλούν τους φιλάθλους, αδικούν τον ΠΑΣ

kaxrimanis st

Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει την έκπληξή της και την απορία της για μια από τις πιο παράξενες αποφάσεις που έχουν παρθεί σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Χωρίς καμία απολύτως, δια ζώσης εξέταση, της κατάστασης του γηπέδου των «Ζωσιμαδών» και σε μια εβδομάδα που οι καιρικές συνθήκες είναι άριστες για τα Γιάννενα, η ΕΠΟ αποφάσισε και… «διέταξε» τη μεταφορά της έδρας του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο.

Σε επικοινωνία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, κ. Παντελή Κολόκα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης, υπήρξε η ενημέρωση πως δυο 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα, ο χλοοτάπητας του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα, υπό αυτές τις συνθήκες.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε στον Περιφερειάρχη πως τα συνεργεία του ΠΕΑΚΙ, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εργάζονται εδώ και μέρες για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο πως οι παρούσες καιρικές συνθήκες προβλέπονται για την πόλη των Ιωαννίνων, μέχρι και την Παρασκευή, η Περιφέρεια Ηπείρου αφενός δεν κατανοεί την ουσία της απόφασης της ΕΠΟ για ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο και αφετέρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της προς την διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, που προχώρησε σε μια απόφαση η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και είναι ξεκάθαρο πως είναι σε βάρος όχι μόνο της ομάδας του ΠΑΣ, αλλά κυρίως σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ