Καχριμάνης για Πατούλη.. «Είναι εκτός τόπου και χρόνου»

KAXRIMANHS ENPE

KAXRIMANHS ENPE

Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη έδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για την διαχείριση κονδυλίων δασοπροστασίας και την ταύτιση των Περιφερειών με το κεντρικό κράτος.

Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δέχθηκε στην σφοδρή επίθεση από τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ για τις ίδιες δηλώσεις, ενώ προκάλεσε και την δυσαρέσκεια πολλών συναδέλφων του ανά την Ελλάδα, ειδικά δημάρχων που γνωρίζουν τι σημαίνει δάσος, δασοπροστασία, λήψη μέτρων και συνεργασία.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου που ρωτήθηκε σχετικά, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει γίνει στην περιοχή από την Πολιτική Προστασία καθώς και στην άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους.

Και κατέληξε με μία φαρμακερή ατάκα για τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ο οποίος πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που με δημόσιες τοποθετήσεις του τα κάνει… θάλασσα.

«Ο κ. Πατούλης είναι δήμαρχος στο Μαρούσι. Δεν έχει και πολύ εμπειρία στο τι συμβαίνει στην ελληνική περιφέρεια και θεωρώ ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου»

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ