Κ. Ζιάβρας: Διαψεύδει δημοσιεύματα για κορωνοιό

Επώνυμα και κατηγορηματικά ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου που μαζί με τα μέλη του ΚΑΠΗ Ανατολής βρέθηκε στους Αγίους Τόπους και ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε το λεωφορείο από την Αθήνα στα Γιάννινα διαψεύδει δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει νοσήσει από κορωνοιό.

Ο Κώστας Ζιάβρας μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς πλήθος δημοσιευμάτων, κυρίως σε αθηναϊκές ηλεκτρονικές σελίδες, τον φέρουν να έχει προσβληθεί από την επικίνδυνο ιό.

Πρόκειται για πλήρη ανευθυνότητα που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση όχι μόνο μεταξύ των μελών που βρισκόταν στην εκδρομή και των οικογενειών τους αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Στη δήλωσή του ο κ. Ζιάβρας αναφέρει:

«Στην  κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας, η μάχη που δίνουμε όλοι για να διαφυλάξουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας έχει δυστυχώς έναν μεγάλο εχθρό… την παραπληροφόρηση ……

Με μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω σήμερα σε διάφορα ηλεκτρονικά site ειδήσεων ότι εκτός των δύο  κρουσμάτων που επισήμως ανακοινώθηκαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βρέθηκε θετικός και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και ο οδηγός του λεωφορείου που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους.

Διαψεύδω λοιπόν κατηγορηματικά τις ψευδείς και ανυπόστατες αυτές  δημοσιεύσεις που προκαλούν λανθασμένες εντυπώσεις στους συμπολίτες μας και προσβάλουν την προσωπικότητα μου και την σοβαρότητα και υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισα έως τώρα αυτό το θέμα .

Εκτός του γεγονότος ότι διασφάλισα από την πρώτη στιγμή όλους τους εκδρομείς και τους αποβίβασα όλους στα σπίτια τους , ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών υγείας της Περιφέρειας παραμένω στην οικία μου χωρίς κοινωνικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες.

Επιπλέον ουδέποτε είχα συμπτώματα της νόσου του Κορωνοιού και δεν απαιτήθηκε να προβώ σε εργαστηριακό έλεγχο.

Σέβομαι δε τους νόμους του Κράτους και τις οδηγίες που έχουν δοθεί πλέον σε όλους τους Έλληνες από το Υπουργείο Υγείας

Ζητώ λοιπόν την διάψευση των κακόβουλων ειδήσεων από τους αρμόδιους φορείς και την διόρθωση της αρθογραφίας από τα ηλεκτρονικά site διότι θα αναγκαστώ να προσφύγω στη δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ