Κ. Τζαφέας: Πολλοί δογματικά αρνητές, μήνυμα για τις παραβάσεις

metsovo o3_censored

Με μία εκτενή ανάρτησή του ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας παρεμβαίνει με αφορμή τις διαστάσεις της πανδημίας και τις απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Φειδωλός στις αναρτήσεις του ο Δήμαρχος Μετσόβου και πάντα μετρημένος, έχει φτάσει αυτή την φορά στα όρια της έκρηξης μιλώντας για δογματικούς αρνητές άνευ λόγου.

Σημειώνει πως όσοι πέθαναν στο Μέτσοβο ήταν ανεμβολίαστοι και προειδοποιεί πως στο εξής θα είναι ο ίδιος που θα καταγγέλλει κάθε παράβαση σχετικά με μη τήρηση των μέτρων.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώνονται. Πολλά κρούσματα -πολλές απώλειες και οι εμβολιασμοί σε χαμηλούς ρυθμούς.

Πολλοί δογματικά αρνητές χωρίς ιδιαίτερο και σημαντικό λόγο ενώ βλέπουν γύρω τους θανάτους και ιδίως νέων ανθρώπων.

Θα συνεχίσουμε έτσι?

Όσοι χάθηκαν στο Μέτσοβο ήταν ανεμβολιαστοι και δυστυχώς αδυνατούμε να πείσουμε για το αυτονόητο: ΕΜΒΟΛΙΟ- ΕΜΒΟΛΙΟ- ΕΜΒΟΛΙΟ

Επιτέλους ας ακούσουμε τους ειδικούς..

Πρόσφατα πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας έγινε ο διακεκριμένος επιστήμονας Μετσοβιτης  Καθηγητης Μπουμπας Δημήτρης ένθερμος υποστηρικτής του εμβολιασμού και συνειδητός χριστιανός με βαθειά πίστη στην ορθοδοξία. Αυτός δεν ξέρει?

Επειδή πλέον δεν μπορώ να θεωρήσω πως ότι γίνεται είναι φυσιολογικό θα καταγγέλλω κάθε παράβαση σε σχέση με μέτρα που δεν τηρούνται.. και ας φέρνω εγώ το βάρος και την ευθύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ