Κ. Τασούλας: Σε Παμβώτιδα κι αστυνομία

Στην  ανάγκη ισχυρής υπερψήφισης της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας αλλά και επικοινωνώντας με πολίτες στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Ο κ.Τασούλας, όπως σημειώνει, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την έντονη διάθεση που υπάρχει στην κοινή γνώμη του νομού μας για πολιτική αλλαγή, ώστε η χώρα επιτέλους να ξεφύγει από την μέγγενη της υπερφορολόγησης, της οικονομικής στασιμότητας και της ανυπαρξίας προσδοκιών.

«Η ΝΔ και προσωπικά ο Πρόεδρός της κ.Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν αυτή τη στιγμή τη μόνη εγγύηση για οριστική έξοδο από την κρίση και για δρομολόγηση της απαραίτητης αναπτυξιακής πορείας που χρειάζεται ο τόπος και οι νέοι κυρίως Έλληνες», τόνισε.

Τα διαμερίσματα που επισκέφθηκε ο κ.Τασούλας είναι ο Κατσικάς, το Κουτσελιό, το Χαροκόπι, οι Μουζακαίοι, η Δαφνούλα, η Γορίτσα, η Πλατανιά, η Ηλιόκαλη, το Δροσοχώρι και οι Λογγάδες.

Ο κ.Κώστας Τασούλας επισκέφθηκε επίσης το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με την υπηρεσιακή τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των Αξιωματικών, των Αστυνομικών Υπαλλήλων, του πολιτικού προσωπικού αλλά και με τα στελέχη που εργάζονται στο Μέγαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ