Κ. Τασούλας: Ο Υπουργός αδιαφορεί για την φύλαξη στο Πωγώνι

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEW

Με μία σκληρή δήλωση σχολίασε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας την άρνηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για τα προβλήματα φύλαξης κι ασφάλειας στο Πωγώνι.

“Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αρνείται απαράδεκτα και περιφρονητικά για μια ολόκληρη δοκιμαζόμενη περιοχή της χώρας, να έλθει στη Βουλή και να λάβει υπεύθυνα θέση για το σοβαρότατο ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας στην παραμεθόριο κυρίως ζώνη του Δήμου Πωγωνίου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας”, σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Τασούλας.

Χαρακτηρίζει απαξιωτική και ανεύθυνη τη στάση του, που επιβεβαιώνει ότι περιορίζει το ρόλο του στο Μενίδι και τα Εξάρχεια, λησμονώντας τις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, τόσο την Πέμπτη 22/6, όσο και την Πέμπτη 29/6 είχε προσδιοριστεί από το Προεδρείο της Βουλής η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ίδιου προς τον κ. Τόσκα με θέμα τα κρίσιμα προβλήματα φύλαξης και δημόσιας ασφάλειας στα παραμεθόρια με την Αλβανία χωριά των Ιωαννίνων.

Και τις δύο φορές το γραφείο του κ. Υπουργού ενημέρωσε πως κωλύεται να παραστεί στον ασκούμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο.

“Ήδη επανυπέβαλα, για τρίτη φορά (!), την ερώτησή μου προς τον προφανώς πελαγωμένο και σαστισμένο από τις ευθύνες που αδυνατεί να αναλάβει κ. Υπουργό, αναμένοντας έστω και τώρα ένα έμπρακτο ενδιαφέρον για ένα σοβαρότατο πρόβλημα που διαχρονικά ταλαιπωρεί και απειλεί μία εθνικής σημασίας περιοχή του νομού Ιωαννίνων”, καταλήγει ο κ. Τασούλας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ