Κ. Μπάρκας: Η Πρέβεζα περιμένει απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό

mparkas kostas

Νοσοκομείο, σύνδεση με Ιόνια και Λογιστική είναι τρία από τα θέματα που αναμένουν στην Πρέβεζα απαντήσεις ή και δεσμεύσεις από τον Πρωθυπουργό.

Τα θέματα αυτά θίγει προκαταβολικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, σημειώνοντας ότι επί τρία χρόνια η Πρέβεζα ήταν εκτός κυβερνητικού πλάνου.

Αναλυτικά ο κ. Μπάρκας αναφέρει:

Oι πολίτες του Νομού Πρέβεζας στο πέρασμα του κ. Μητσοτάκη από Πρέβεζα, ελπίζουν να ακούσουν απαντήσεις για την επίλυση μιας σειράς ζητημάτων, όπως:

 •Την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα και την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας με προσωπικό.

 •Την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό στο ύψος της Φιλιππιάδας και την αναβάθμιση του οδικού άξονα Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.

•Την παραμονή του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα και την ενίσχυση της υφιστάμενης πανεπιστημιακής δομής.

•Tην ενημέρωσή του για τις δραματικές συνέπειες που έφερε στην περιοχή μας ο Νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του για τους εργάτες γης.

Σε αυτά τα τρία χρόνια που έχει τη διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ο Νομός της Πρέβεζας είναι μόνιμα εκτός ατζέντας κυβερνητικού έργου. Έργα δημοτικής και περιφερειακής εμβέλειας, που ήταν ήδη ενταγμένα σε προγράμματα και είχε αρχίσει η υλοποίησή τους «ξαναβαφτίζονται», ώστε τα στελέχη της Ν.Δ. να δείξουν έργο και  μελέτες πηγαινοέρχονται από Υπουργεία στην Περιφέρεια ή στους δήμους και αντίστροφα.

Οι πολίτες του Νομού Πρέβεζας ζητούν τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο τους. Όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θέλει, ούτε επιδιώκει να δώσει λύσεις.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ