Κ. Καψάλης: Οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο

Λίγες ώρες μετά την αιματηρή συμπλοκή στην Βήσσανη, ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, απευθύνεται στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, αναδεικνύοντας τα θέματα φύλαξης της μεθορίου.

Τα περισσότερα χωριά, όπως σημειώνει ο κ. Καψάλης, έχουν μετατραπεί σε διόδους διακίνησης ναρκωτικών με τα κυκλώματα να δρουν χωρίς φόβο καθώς γνωρίζουν την αδυναμία επαρκούς φύλαξης της περιοχής.

Οι κάτοικοι των απομακρυσμένων και παραμεθορίων χωριών ζουν καθημερινά με το φόβο τόσο των ληστρικών επιθέσεων όσο και των «συναντήσεων» με τις ομάδες κακοποιών και κάθε είδους λαθρεμπόρων που χρησιμοποιούν δρόμους και μονοπάτια για τις συναλλαγές τους.

“Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, για μία ακόμη φορά, και επανερχόμαστε στο πάγιο αίτημά μας για αύξηση της αστυνόμευσης στην παραμεθόρια περιοχή. Δεν επιτρέπουμε να μετατραπεί το Πωγώνι σε «αρένα» εγκληματικών ενεργειών και ελεύθερης διέλευσης κάθε είδους ομάδων κακοποιών.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας στην κατεύθυνση εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους” αναφέρει στην επιστολή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ