Κ. Γάτσιος: Να δοθεί στο νέο πρόεδρο κάθε δυνατή στήριξη

gatsios kostas

Να δοθεί στο νέο πρόεδρο κάθε δυνατή στήριξη… Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων Κώστας Γάτσιος σημειώνοντας ότι προϋπόθεση για την επίτευξη των πολιτικών στόχων του ΚΙΝΑΛ είναι η διασφάλιση της ενότητάς –ψυχικής, πολιτικής και οργανωτικής.

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει:

Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόσο κρίσιμης σημασίας είναι ο ρόλος του προέδρου για την ανόρθωση της παράταξης και τη δημιουργία ενός πατριωτικού κινήματος με προοδευτικό, φιλολαϊκό πρόγραμμα στην υπηρεσία μίας Ελλάδας ευνομούμενης, κοινωνικά δίκαιης και ισχυρής. Ενός κινήματος που θα εκφράσει τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής και της δημιουργίας και που θα σταθεί μετωπικά απέναντι στις δυνάμεις της καθυστέρησης, του ανορθολογισμού, του λαϊκισμού και του παρασιτισμού, όσο ισχυρές και αν είναι αυτές.

Σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμης σημασίας έργο του θα πρέπει να δοθεί στον νέο πρόεδρο κάθε δυνατή στήριξη από όλες και όλους: τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος. Θα πρέπει να του δοθεί ο πολιτικός «χώρος» και ο πολιτικός «χρόνος» για να αναπτύξει το σχέδιό του και να ξεδιπλώσει τις πρωτοβουλίες του.

 Αναγκαία προϋπόθεση για την επίτευξη των πολιτικών μας στόχων είναι η διασφάλιση της ενότητάς μας –ψυχικής, πολιτικής και οργανωτικής. Αυτό αποτελεί καθήκον όλων μας, από τον πρόεδρο μέχρι το κάθε μέλος μας. Παρά τις αναπόφευκτες εντάσεις και, ενδεχομένως, τις υπερβολές που εμφανίζονται, ενίοτε, σε ανάλογου τύπου διαδικασίες όπως αυτή της δημοκρατικής εκλογής του προέδρου μας, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, όπως έχω ξαναπεί, η διεκδίκηση της προεδρίας αφορούσε μία άμιλλα μεταξύ συναγωνιστών και όχι  έναν ανταγωνισμό μεταξύ πολιτικών αντιπάλων.

Η διεκδίκηση της προεδρίας είναι πλέον πίσω μας. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει νέο πρόεδρο. Ας προχωρήσουμε τώρα προς το μέλλον, όλες και όλοι μαζί, με όραμα αλλά και ρεαλισμό, με ομοθυμία αλλά και συντροφικότητα, απαλλαγμένοι από τα σφάλματα και τις αστοχίες του παρελθόντος, για τη δημιουργία ενός ανοιχτού, δημοκρατικού, συμμετοχικού, μεταρρυθμιστικού κινήματος στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων και του έθνους. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πισωγυρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ