Ήθος κι αξιοπρέπεια…

dimitris lamprou

dimitris lamprou

Αλλαγές προσώπων δρομολογούνται τις ημέρες αυτές στους περισσότερους δήμους καθώς συμπληρώνεται το μισό της θητείας των δημοτικών αρχών.

Αρκετοί από τους αντιδημάρχους, παραδίδουν την σκυτάλη και συνήθως αυτή είναι μία επίπονη διαδικασία ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δοκιμάζει τις ισορροπίες των παρατάξεων.

Υπάρχουν όμως και οι άλλες περιπτώσεις… Εκείνες όπου η αποχώρηση γίνεται με ήθος και αξιοπρέπεια.

Σε αυτή ανήκει η αποχώρηση του Δημήτρη Λάμπρου, μέχρι τώρα αντιδημάρχου Ζίτσας.

Ο Δημήτρης Λάμπρου για δυόμισι χρόνια είχε την ευθύνη των οικονομικών του Δήμου, του πιο κρίσιμου τομέα δηλαδή… Παραδίδει την σκυτάλη με ευχαριστίες κι ευχές.

Στο μήνυμα που δημοσίευσε αναφέρει:

Ένα όμορφο ταξίδι 2,5 ετών δυστυχώς έλαβε τέλος. Υπηρέτησα ως Αντιδήμαρχος, στη θέση που μου ανέθεσε η Έντιμη Πολιτεία, με ήθος – εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Θεωρώ πως από την πλευρά μου βοήθησα, ώστε ο Δήμος Ζίτσας να είναι σήμερα στη λίστα των δήμων με θετικό πρόσημο στα Οικονομικά του.

Φυσικά για να επιτευχθεί αυτό απαιτήθηκαν δύσκολες πολιτικά αποφάσεις και σκληρή δουλειά από όλους. Από την θέση του δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσω να υπερασπίζω την ΣΗΜΑΙΑ της Έντιμης Πολιτείας. Εύχομαι καλή θητεία στους νέους Αντιδημάρχους και οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής να επιτευχθούν. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο που με επέλεξε για αυτή τη θέση και τους Αντιδημάρχους για τη συνεργασία που είχαμε. Τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ζίτσας και κάθε έναν ξεχωριστά, αλλά ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου, οι οποίοι με στήριξαν και με υποστήριξαν με πάθος σε αυτήν την προσπάθεια που κάναμε μαζί στο να αναδείξουμε το Δήμο μας σε πρωτοποριακό Δήμο στην περιοχή μας για τα σημερινά δεδομένα, με παραδειγματισμό για όλους τους άλλους. Ελπίζω να ξαναζήσουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι…..!!!

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ