Ισχυρό μπουρίνι στην Πρέβεζα, μικρές ζημιές

mpourini preveza

mpourini preveza

Ισχυρό μπουρίνι χτύπησε τις μεταμεσονύχτιες ώρες την πόλη της Πρέβεζας και τις γύρω περιοχές.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα άρχισαν να εκδηλώνονται στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα με ισχυρούς ανέμους προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Ακολούθησε ισχυρή βροχόπτωση και για περισσότερο από μισή ώρα όλη η πόλη βρίσκονταν στο έλεος της κακοκαιρίας.

Ωστόσο τα προβλήματα που προκλήθηκαν δεν φαίνεται, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, να ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές, τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πτώσεις δέντρων καθώς και βραχυκύκλωμα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, πτώση μεγάλη κλαδιού στον πλάτανο στον Άγιο Κωνσταντίνο προκάλεσε υλικές ζημιές σε όχημα ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε για την απομάκρυνση του.

Πτώση δέντρου σημειώθηκε επίσης και στην περιοχή του νοσοκομείου, πίσω από το νεκροταφείο, καθώς τρεις παρόμοιες περιπτώσεις με πτώσεις μεγάλων κλαδιών αντιμετωπίστηκαν από την Π.Υ. στην εθνική οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων, χωρίς να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ εκτός από συνεχείς διακοπές ρεύματος, προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα ενώ το πρόβλημα αποκαταστάθηκε από τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ.

Όσον αφορά την κατάσταση στην χερσαία ζώνη και το λιμάνι δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για ζημιές σε σκάφη ή σε εγκαταστάσεις της παραλιακής.

ΠΗΓΗ: pamepreveza

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ