«Ήπειρος Όλον».. Κοροϊδία με τον δρόμο Ιωαννίνων- Κακαβιάς

ioannina kakavia

Έντονη είναι η αντίδραση της παράταξης του Δημήτρη Δημητρίου στην προοπτική κατασκευής του δρόμου Ιωαννίνων- Κακαβιάς ως τρίιχνου και με έναν σχεδιασμό που απέχει πολύ από τον αρχικό.

Αφορμή για την τοποθέτηση της παράταξης αποτέλεσε η δημοσίευση στο ΦΕΚ της σχετικής απόφασης με την οποία το έργο χαρακτηρίζεται ως εθνικής σημασίας.

Κατά την παράταξη «Ήπειρος Όλον» μπαίνει στον πάγο κάθε αναπτυξιακή προοπτική της Ηπείρου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

Επίσημα και με ΦΕΚ πλέον, το κομμάτι Γιάννενα-Κακαβιά «παίρνει δρόμο». Δυστυχώς  οι μπουλντόζες θα αργήσουν πολύ να τοποθετηθούν  ενώ το  εθνικής  σημασίας έργο μετατρέπεται σε «Ηπειρωτικής κοροϊδίας».

Η  κυβέρνηση και επί των ημερών της ηγεσίας  της ΝΔ στο Υπουργείο Υποδομών,  συνεχίζει  να «κοροϊδεύει»  τους Ηπειρώτες και να βάζει  στον πάγο την αναπτυξιακή προοπτική της Ηπείρου.

Στόχος όλων θα πρέπει να είναι η συνέχιση του έργου ως τμήματος της «Αδριατικής οδού», ενός  έργου εμβληματικού  για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε καμία περίπτωση οι Ηπειρώτες δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτε λιγότερο καθώς η ολοκλήρωση αυτού του έργου θα δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης στους τομείς των μεταφορών του τουρισμού και του εμπορίου και η ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία θα προσελκύσει το επενδυτικό κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ