Ήπειρος… Εντελώς άτυχη και στο Τζόκερ!

tzoker pentari

tzoker pentari

Αποτελεί τον διακαή πόθο εκατομμυρίων Ελλήνων οι οποίοι ποντάρουν στη θεά τύχη για να δουν μια άσπρη μέρα… Για παράδειγμα αυτή την Πέμπτη το Τζόκερ μοιράζει 1.1 εκατ. ευρώ μόνο στους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1), οι οποίοι από την αρχή της χρονιάς έχουν κερδίσει 26 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 45% των χρημάτων που έχει δώσει το Τζόκερ (στο σύνολο τους έχει μοιράσει 59 εκατομμύρια ευρώ).

Στις κληρώσεις που έχουν γίνει το 2017 έχουν αναδειχθεί 8 υπερτυχεροί, αλλά υπάρχουν και 140 τυχεροί οι όποιοι έχουν καταφέρει να βρουν τους 5 αριθμούς κάποιας κλήρωσης και έχουν μοιραστεί το εντυπωσιακό ποσό των 10 εκατομμυρίων.

Κι αν μη τι άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο αφορά τη γεωγραφική κατανομή των τυχερών της συγκεκριμένης κατηγορίας καθώς οι 140 νικητές (που έχουν πιάσει πεντάρια στο Τζόκερ) έχουν βρεθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Λογικό κι αναμενόμενο ήταν η πλειοψηφία τους να βρίσκεται στην Αττική (καθότι η πολυπληθέστερη περιφέρεια της χώρας) όπου έχουν βρεθεί οι 58 τυχεροί και έχουν πάρει το 37% των κερδών της κατηγορίας.

Στη 2η θέση ακολουθεί η Μακεδονία όπου έχουν μοιραστεί το 21% των κερδών (με 25 νικητές), ενώ ακολουθούν Κύπρος, Θεσσαλία, Κυκλάδες και Στερεά Ελλάδα με ποσοστά κοντά στο 6-7%.

Στον αντίποδα υπάρχει η Ήπειρος καθώς έχει αναδείξει μόλις ένα πεντάρι από την αρχή της χρονιάς.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ