Ιωάννινα: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά

griforiou saka

Σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στον κεντρικό πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά προχωρά αύριο, Πέμπτη 28 Μαΐου 2026, ο Δήμος Ιωαννιτών, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες οικοδομικές εργασίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η διακοπή θα ισχύσει από τις 7:30 π.μ. έως τις 8:30 π.μ., διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκομιδής και μεταφοράς προϊόντων καθαιρέσεων (μπάζων) και υλικών ανακαίνισης από κτίριο που βρίσκεται επί του πεζοδρόμου.

Κατά τη διάρκεια του ωριαίου αποκλεισμού, η κίνηση των πεζών θα διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω ειδικής εργοταξιακής σήμανσης που θα τοποθετηθεί στο σημείο. Μετά το πέρας των εργασιών, ο πεζόδρομος θα αποδοθεί κανονικά στην κυκλοφορία, υπό τα προβλεπόμενα από τον «Κανονισμό λειτουργίας πεζοδρόμων και πλατειών» του Δήμου Ιωαννιτών και τον Κ.Ο.Κ.

Οι επαγγελματίες της περιοχής και οι οδηγοί που προσεγγίζουν το κέντρο για τροφοδοσία καλούνται να προγραμματίσουν ανάλογα τις μετακινήσεις τους για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google