Ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο, σε ένα περιστατικό που προκαλεί οργή όχι μόνο για την απώλεια, αλλά και για την απάνθρωπη στάση του υπαίτιου οδηγού.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:10 τα ξημερώματα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ανατολής.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε ένας 31χρονος αλλοδαπός. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού ποδηλάτη.
Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι το γεγονός πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, αντί να σταματήσει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ή να καλέσει το ΕΚΑΒ, επέλεξε να αναπτύξει ταχύτητα και να εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος, αφήνοντας το θύμα αβοήθητο στην άσφαλτο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οχήματος και του οδηγού, αξιοποιώντας πιθανότατα υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.