Ιωάννινα: Μια κακοτεχνία που έγινε… καθημερινό μαρτύριο!

kapaki is

Φαίνεται πως στα Γιάννενα, η αποκατάσταση μιας απλής κακοτεχνίας απαιτεί χρόνο… ωρίμανσης τουλάχιστον ενός εξαμήνου.

Στην οδό 28ης Οκτωβρίου, κάτοικοι και επαγγελματίες βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης από ένα προβληματικό καπάκι φρεατίου που τοποθετήθηκε μετά το πέρασμα των οπτικών ινών.

Το πρόβλημα είναι το γνωστό..  Το καπάκι δεν εφαρμόζει σωστά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που περνάει αυτοκίνητο να παράγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος που αναστατώνει όλη τη γειτονιά. Τις νυχτερινές ώρες, δε, η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη, μετατρέποντας την ησυχία των κατοίκων σε «μαρτύριο».

Από τον περασμένο Οκτώβριο οι πολίτες έχουν απευθυνθεί στον Δήμο Ιωαννιτών. Το μόνο που κατάφεραν σε αυτούς τους έξι μήνες; Να πάρουν τη διαβεβαίωση ότι… όντως πρόκειται για δίκτυο οπτικής ίνας. Από λύση όμως, τίποτα.

kapaki is

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα καπάκι «χορεύει» στους δρόμους της πόλης. Χρειάστηκαν σωρεία διαμαρτυριών και συνεχή δημοσιεύματα για να διορθωθεί αντίστοιχη περίπτωση στην οδό Δαγκλή.

Φαίνεται πως και στην 28ης Οκτωβρίου, οι αρμόδιοι περιμένουν να «ξεχειλίσει το ποτήρι» για να πράξουν τα αυτονόητα.

Έξι μήνες για να σφραγιστεί σωστά ένα καπάκι είναι πολλοί. Έξι μήνες για να διορθωθεί μία κακοτεχνία είναι πάρα πολλοί!