Ίντερνετ καφέ…. χαρτοπαικτική λέσχη

POKERΣε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατραπεί ίντερνετ καφέ στα Γιάννινα μέχρι τη στιγμή που έκανε έφοδο η Ασφάλεια και συνέλαβε δέκα συνολικά άτομα, μεταξύ αυτών έναν αλλοδαπό, προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος και εννέα ακόμη άτομα που εκείνη την ώρα επιδίδονταν στον παράνομο τζόγο. Από αυτούς οι επτά είναι ημεδαποί και οι δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 19 μέχρι 35 ετών.

Συγκεκριμένα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε κατάστημα – internet cafe στα Ιωάννινα, συνέλαβαν τον 22χρονο υπήκοο Αλβανίας, προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε επιτρέψει στους άλλους εννιά συλληφθέντες τη διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού «poker – texas holdem», μετατρέποντας το χώρο σε καζίνο.

Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού συνοδευόταν από τη συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες.

Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει και τους δύο ημεδαπούς ιδιοκτήτες του καταστήματος, ηλικίας 30 και 32 ετών, οι οποίοι απουσίαζαν κατά την διάρκεια του ελέγχου και αναζητούνται.

Στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των (286,5) ευρώ. τέσσερις (4) τράπουλες.εννιακόσιες ογδόντα (980) μάρκες διαφόρων χρωμάτων. δύο (2) μάρκες χρώματος λευκού, που έφεραν την επιγραφή dealer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ