Ινδός ασέλγησε σε γυναίκα με διανοητικά προβλήματα

MPATSOIΤην κόλαση έζησε μία γυναίκα από τα Γιάννινα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά διανοητικά προβλήματα. Την γυναίκα ουσιαστικά παρέσυρε ένας Ινδός, ο οποίος, χρησιμοποιώντας την αστυνομική της ταυτότητα την οδήγησε σε ξενοδοχείο της πόλης και ασέλγησε σε βάρος της.

Όταν μπόρεσε να ξεφύγει από τα χέρια του ενημέρωσε την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ακολούθησε και ιατροδικαστική έκθεση.

Παρά την καταγγελία της γυναίκας η αστυνομία αρχικά είχε ενδοιασμούς όταν όμως δέχθηκε τηλεφώνημα από το ξενοδοχείο όπου συνέχιζε να διαμένει ο μετανάστης και καταγγελία για την συμπεριφορά του, δεν είχε άλλα περιθώρια αδράνειας.

Έτσι συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος κατάγονταν από την Ινδία και ζούσε παράνομα στην περιοχή και τον οδήγησε στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το συμβάν δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας, η οποία λόγω της προεκλογικής περιόδου που διανύαμε θα ήταν απασχολημένη με άλλα θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ