Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον, το οποίο θα διαμοιράσει πόρους εκατομμυρίων ευρώ σε τουλάχιστον 20.000 νοικοκυριά.

Περισσότερα...

Μέχρι τις 23 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να συμμετάσχουν στην νέα δράση του ΕΣΠΑ «Προώθηση στην Απασχόληση ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ».

Περισσότερα...

Το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ανάπτυξη του «ηλεκτρονικού επιχειρείν». Η δράση αφορά στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αποτελεσματική ενσωμάτωση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην λειτουργία των επιχειρήσεων μέσω της ανάπτυξης ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-Business) για την ενίσχυση της εξωστρέφειας. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης θα πρέπει να κυμαίνεται από 5.000 έως 15.000 ευρώ με ένταση ενίσχυσης μέχρι 80%.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...