Με γνώμονα τη διασφάλιση της προφύλαξης των νοσηλευόμενων ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και με αφορμή τα τέσσερα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, το υπουργείο Υγείας απέστειλε προς τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ), οδηγίες για το επισκεπτήριο και την παραμονή συνοδών ασθενών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Περισσότερα...

Σε ένα μεγάλο αλαλούμ οδηγούνται οι Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, οι οποίοι οδεύουν προς κατάργηση τουλάχιστον με την μορφή που τους γνωρίζαμε από την ίδρυσή τους και μέχρι τώρα.

Περισσότερα...

Με την κατάσταση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να είναι εκρηκτική η κυβέρνηση αναγκάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω.. Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ όπου παραβρέθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, πέταξε και πάλι τη μπάλα στο γήπεδο της αυτοδιοίκησης ζητώντας από τους δήμους προτάσεις τόσο για χώρους όπου μπορούν να λειτουργήσουν νέα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων όσο και για τον αριθμό που μπορεί να υποδεχθεί ο καθένας. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου μετέφερε στον Υπουργό την πάγια θέση της Αυτοδιοίκησης  ότι παραμένει αρωγός στην αντιμετώπιση του προσφυγικού/μεταναστευτικού  προβλήματος.

Περισσότερα...

«Για να αναπτυχθεί η Ελλάδα πρέπει να αναπτυχθούν οι περιφέρειές της. Και ανάπτυξη της Ελλάδας σημαίνει ανάπτυξη της Ηπείρου, η οποία θα πρέπει να είναι μία, αν όχι η κυριότερη, ατμομηχανή για τη μετάβαση της Ελλάδας στη νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας».

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...