Ημερίδα με Τζανακόπουλο και Κόκκαλη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

ioannina dekemvrios tsipras

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  διοργανώνει Ημερίδα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 – 21:30,  στην αίθουσα εκδηλώσεων των Γ.Α.Κ.-Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ηπείρου (1ος όροφος), (Σουφαρί-Σεράι, Κάστρο Ιωαννίνων) με θέμα «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες» και ομιλητές  τον Πέτρο Κόκκαλη,  Ευρωβουλευτή  και τον  Δημήτρη Τζανακόπουλο, Βουλευτή Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς και τοπικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης,  εκπροσώπους της κοινωνίας και όλους τους πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες τους και τον τρόπο που απαντούν σε αυτές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας

 «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες»

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30

 Αίθουσα εκδηλώσεων των Γ.Α.Κ.-Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ηπείρου (1ος όροφος)

(Σουφαρί-Σεράι, Κάστρο Ιωαννίνων)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:30-18:45         Προσέλευση

18:50 -18:53        Έναρξη εργασιών & καλωσόρισμα, Σάββας Δημητριάδης, Συντονιστής Ν.Ε.

18:55-19:15         Εισήγηση – 1η ενότητα , Δημήτρης Τζανακόπουλος,  Βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

19:15 – 19:35       Εισήγηση – 2η ενότητα, Πέτρος Κόκκαλης,  Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

19:35 – 19:42      Παρέμβαση, Μερόπη Τζούφη, Βουλευτής Ιωαννίνων και αναπλ. τομεάρχης Παιδείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

19:45 -21:15        Ερωτήσεις – Συζήτηση – Τοποθετήσεις – Φορέων και Συμμετεχόντων

21:30                     Τέλος Εργασιών

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ