Ημερίδα για τον εξωδικαστικό και την πτώχευση στα Γιάννινα

imerida

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνουν το Κέντρο Διαμεσολάβησης Ηπείρου και η Middle Point σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Ένωση Φοροτεχνικών.

Η εκδήλωση αφορά στον πολυδιαφημισμένο εξωδικαστικό μηχανισμό ο οποίος μέχρι στιγμής δεν προχωρά με τους αναμενόμενους ρυθμούς όπως επίσης και την πτώχευση.

Η εκδήλωση θα δώσει την δυνατότητα μιας εις βάθους συζήτησης καθώς πέρα από το πολιτικό περιλαμβάνει και το τεχνοκρατικό σκέλος.

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουν η Μαριαλένα Αθανασοπούλου Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Νικολακόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Κονδύλης.

Στο δεύτερο μέρος, το τεχνοκρατικό, θα μιλήσουν ο αναπληρωτής καθηγητής της Νομικής του Δημοκρίτειου Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, η Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω Ελένη Κόζη, οι δικηγόροι διαμεσολαβήτριες Νανά Παπαδογεωργάκη και Ελένη Πλέσσα, ο δικηγόρος πιστοποιημένος διαμεσολαβητής Δημήτρης Μπούκας και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ Φώτης Κουρμούσης.

Την εκδήλωση συντονίζουν οι Χάρης Ντιγριντάκης και Σωτηρία Κουμπούλη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα στο ξενοδοχείο The Lake.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ