Ημερίδα για το Επιχειρηματικό Πάρκο

BIOPAΕκδήλωση με στόχο την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου στην Άρτα διοργανώνει την Δευτέρα 14 Μαίου το Επιμελητήριο.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ως συνέχεια της μελέτης που εκπόνησε η Περιφέρεια Ηπείρου για τη δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων, η οποία όμως παρουσιάζει αρκετά κενά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου της Άρτας «κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί και θα συμμετάσχει στο πάνελ των ομιλητών και ο κ. Μανώλης Μπαλτάς – Επιστημονικός Συνεργάτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος σε θέματα Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων, καθόσον η εμπειρία του και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην δημιουργία πολλών ΒΙΟΠΑ – ΒΙΠΑ ανά την Επικράτεια τα τελευταία χρόνια.

Με την πεποίθηση ότι, η Ανάπτυξη ενός Επιχειρηματικού Πάρκου προϋποθέτει την ανάληψη πρωτοβουλιών για κοινή οργάνωση των προσπαθειών μας μέσα από τη διαρκή συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων πολιτικής, τοπικής, θεσμικής και κοινωνικής εκπροσώπησης (Περιφέρεια, ΟΤΑ, Επιμελητήριο, Επαγγελματικές Οργανώσεις, Ιδιώτες κλπ), ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ