Ημερίδα για τις εξελίξεις στην αιματολογία

IATRIKHΕπιστημονική ημερίδα με τίτλο «Ισορροπίες: Βασική γνώση και εξελίξεις στην Αιματολογία» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα.

Την ημερίδα διοργανώνουν από κοινού η Αιματολογική Κλινική, η Β’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Εταιρεία Βορειοδυτικής Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Επιδίωξη της ημερίδας είναι η κατάδειξη της συνεργασίας των ιατρών σε όλα τα στάδια της κλινικής αντιμετώπισης ασθενών με αιματολογικό νόσημα. Καταξιωμένοι ομιλητές θα αναφερθούν σε θέματα διαγνωστικά, θεραπευτικά και μεταβολικά, στις επιπλοκές που ενδεχομένως να εμφανιστούν στη διάρκεια θεραπείας και τέλος θα παρουσιαστούν σημαντικά πραγματικά περιστατικά.

Οι εργασίες θα διεξαχθούν σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Du Lac, από τις 9.30 το πρωί έως και τις 8.45 το βράδυ. Η εγγραφή στις εργασίες είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται η δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων την ίδια ημέρα στις 9 το πρωί στη γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο διεξαγωγής της για την παραλαβή πιστοποιημένης βεβαίωσης συμμετοχής με 6 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ