Οι Imam Baildi το Σάββατο στα Γιάννινα

Imam Baildi PhotoΜετά από ένα χειμώνα στην Αθήνα με πρόβες αλλά και ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις οι Imam Baildi κατέληξαν σε ένα ολόφρεσκο νέο πρόγραμμα, και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καινούρια εξόρμηση τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με δεκάδες σταθμούς.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, είναι η σειρά των Ιωαννίνων και του Factory of Sound, να υποδεχτούν τη μουσική κολεκτίβα από την Αθήνα σε ένα τρίωρο μοναδικό σόου.

Στα οκτώ χρόνια ζωής των “Imam Baildi”, το συγκρότημα των αδερφών Φαληρέα, κατάφερε να δημιουργήσει μια καινούρια ταυτότητα στον ελληνικό ήχο και να την κάνει αποδεκτή στο εξωτερικό ως μια νέα μουσική πρόταση με γνήσια ελληνικό χαρακτήρα.

Το 2014 συστήθηκαν ξανά με ένα δίσκο διαφορετικό από τους άλλους. Το τρίτο κατά σειρά album με τίτλο “Imam Baildi – ΙΙΙ” περιέχει ήδη πολυαγαπημένα remix όπως το «Αργοσβήνεις Μόνη» και η «Μουρμούρα», αλλά και τρεις αυθεντικές συνθέσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο:

Οι “Πόλεις”, το “Rider” κέρδισαν τις καρδιές των ακροατών, ενώ το Σημείωμα, ένα από τα single του δίσκου γνώρισε διεθνή αναγνώριση: Στο διαγωνισμό του μεγαλύτερου γερμανικού ραδιοφωνικού με διεθνή μουσική Funkhaus Europa, οι “Imam Baildi” με το “Σημείωμα” τους κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, έχοντας απέναντί τους ονόματα του βεληνεκούς της Vanessa Paradis και του “Quantic”.

Πότε; Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Που; Factory of Sound Ioannina
(Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Κέντρο, Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα)

Εισιτήρια από: 9 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Public//Παπασωτηρίου//Seven Spots//Media Markt//Ιανός//Reload
Viva.gr//11876

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ