Ηλεκτροφωτισμός στο οδικό δίκτυο

DROMOSΗ Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στη σημερινή της συνεδρίαση ανέδειξε την τεχνική εταιρεία Γ. Μπέλλος και ΣΙΑ Ε.Ε., ανάδοχο του έργου «Ηλεκτροφωτισμός στο επαρχιακό και βασικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πρέβεζας». Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 160.000 ευρώ.

Επίσης η Ο.Ε. ενέκρινε τη διενέργεια διαγωνισμών για τα έργα «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού στο Δ. Δ. Κορώνης του Δήμου Πάργας», προϋπολογισμού 17.000 ευρώ και «Βελτίωση παρόδων και επαρχιακών οδών 11α και 11 της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 15.000 ευρώ.

Συνεχίζεται η οδική σύνδεση προς Γαβριά Άρτας

Συνεχίζεται το έργο της ασφαλτόστρωσης της οδού από Επ. Ο. Άρτας – Κορωνησίας προς τη Γαβριά, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αναδείχτηκε ο ανάδοχος (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΕΡΟΣ), για την γ΄ φάση του, που έχει προϋπολογισμό 450.000 ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε την επαναδημοπράτηση του έργου για την «ανακατασκευή τεχνικών έργων αρδευτικού και στραγγιστικού δικτύου πεδιάδας Άρτας». Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 100.000 ευρώ και η επαναδημοπράτηση γίνεται επειδή ο αρχικός διαγωνισμός απέβη άκαρπος, καθώς δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόμενος για επίδοση προσφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ