Ικανοποίηση στο Δήμο Ιωαννιτών για το αεροδρόμιο

aerodromio pirgos

aerodromio pirgos

Την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της συνάντησης που έγινε στην Αθήνα με αντικείμενο την λειτουργία δεξαμενών καυσίμων, εκφράζουν με δηλώσεις τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας.

Η συνένωση δυνάμεων φέρνει αποτελέσματα σημειώνει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος ενώ ο αντιδήμαρχος σημειώνει ότι πρόκειται για το επιστέγασμα των προσπαθειών που έκαναν όλοι οι τοπικοί φορείς.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή αλλά συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά το ζήτημα της πλήρους αναβάθμισης του αεροδρομίου των Ιωαννίνων. Σήμερα έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα καθώς επιλύεται ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν. Μας δόθηκαν σαφή χρονοδιαγράμματα και εγγυήσεις ότι αυτά θα τηρηθούν και είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας που κάναμε από κοινού με τους βουλευτές του νομού, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η συνένωση δυνάμεων φέρνει αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος, Νίκος Γκόλας, ανέφερε:

«Η σημερινή συνάντηση έρχεται σαν επιστέγασμα των προσπαθειών που κάναμε όλοι φορείς του τόπου μαζί κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε και για το μέλλον, σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις μας για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Από εδώ και πέρα η λύση που δόθηκε στο θέμα του ανεφοδιασμού των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ουσιαστικά για μας είναι το εφαλτήριο για να προσελκύσουμε κι άλλες αεροπορικές εταιρίες στην πόλη μας. Το επόμενο διάστημα έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις με ορισμένες απ’ αυτές κι ελπίζουμε να υπάρχει ευτυχής κατάληξη».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ