Ικανοποίηση για το Κέντρο Καινοτομίας Κρέατος στην Άρτα

panepistimio arta

Την απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει στο Πρότυπο Αγροδιατροφικό Πάρκο της Άρτας το Κέντρο Καινοτομίας Κρέατος χαιρετίζει ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Τσιρογιάννης.

«Η ίδρυση Κέντρου Καινοτομίας Κρέατος εντός του Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου, στην Πανεπιστημιούπολη στους Κωστακιούς Άρτας, που προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο είναι αναμφίβολα μία θετική είδηση την οποία και επικροτούμε, μιας και έτσι θα στηριχθεί η Γεωπονική μας Σχολή. Άλλωστε, αυτή η Δημοτική Αρχή έχει πολλές φορές επιχειρηματολογήσει για την ανάγκη να στηριχθεί η Άρτα με υποδομές που βοηθούν την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Είναι την ίδια ώρα, μια σοβαρή απόδειξη πως όπου υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχει και τρόπος.

Αναμένουμε σύντομα οι εξαγγελίες να συνοδευτούν με πράξεις. Αυτονόητα, ο Δήμος μας θα είναι παρών σε όποια βοήθεια του ζητηθεί» αναφέρει στη δήλωσή του.

Σημειώνεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο σε παλαιότερη συνεδρίαση του  με αριθμ. απόφαση 158/2020, ομόφωνα αποφάσισε τη λειτουργία εντός του Πάρκου  του  Κέντρου Καινοτομίας Κρέατος .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ