Η Ζίτσα σβήνει τα φώτα, στην “Ώρα της Γης”

wra ths ghs

wra ths ghs

Ο Δήμος Ζίτσας φέτος συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη μας και στηρίζει την “Ώρα της Γης” σβήνοντας τα φώτα του Δημοτικού Μεγάρου και της πλατείας στη Δ.Κ. Ελεούσας για μία ώρα το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 από τις 20.30 μ.μ. έως τις 21.30 μ.μ.

Στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή, που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη», η χώρα μας συμμετέχει για ένατη συνεχή χρονιά.

Η “Ώρα της Γης” έχει γίνει πλέον θεσμός και ένας απλός τρόπος να αποδείξουμε ότι πέρα από γεωπολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαφορές, παραμένουμε πολίτες ενός κοινού τόπου, Του πλανήτη Γη.

Φέτος λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου ( 25/03/ 2017), ο Δήμος Ζίτσας, θα είναι «παρών» στην παγκόσμια εκστρατεία για την προστασία του πλανήτη και καλεί όλους τους δημότες να κάνουν το ίδιο, σβήνοντας τα φώτα και του δικού τους σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου για μια ώρα, την “Ώρα της Γης” , συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ