Οι ξενοδόχοι πήγαν Σουηδία….

AXERONΗ Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Ηπείρου πραγματοποίησαν επαφές με τους έξι μεγαλύτερους tour opera to rs της Σουηδίας από τις 20 έως τις 24 Μαΐου.

Η επίσκεψη στην Στοκχόλμη προγραμματίστηκε μετά την επίσκεψη του Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Γ. Κολέτσου στην Περιφέρεια Ηπείρου τον περασμένο Μάρτιο. Ο όλος σχεδιασμός των επισκέψεων οργανώθηκε από το γραφείο του ΕΟΤ στην Στοκχόλμη με διευθυντή τον κ. Θ. Θαλασσινό.

Από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συμμετείχε ο πρόεδρος κ. Κ. Βλάχος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γ. Τάσσος. Οι παρουσιάσεις του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου θεωρήθηκαν πλήρεις και άκρως επαγγελματικές.

Το ενδιαφέρον των Σουηδών tour opera to rs είναι μεγάλο για τους ορεινούς όγκους αλλά και για συνδυαστικά τουριστικά πακέτα θάλασσας και βουνού.

Το καλοκαίρι τρεις τουλάχιστον tour opera to rs θα επισκεφτούν την περιοχή μας, ώστε να οργανωθούν οι πρώτες επισκέψεις από το 2013.

Ο επόμενος στόχος είναι η Έκθεση Συνταξιούχων της Στοκχόλμης (Senior) από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου σε συνδυασμό με δύο γαστρονομικά event με προϊόντα της Ηπείρου (αποκλειστικά), που θα γίνουν στη Φιλανδία και τη Σουηδία, πάντοτε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τα Επιμελητήρια της Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ