Η Τράπεζα Ηπείρου δίπλα στην τοπική οικονομία

trapeza hpeirou 2

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Ηπείρου κ. Γ. Βουγιούκα είχε η συντονίστρια εμπορίου της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ κα Άννα Μαρία Κωνσταντίνου.

Στην συνάντηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου της Γραμματείας και του κόμματος με τους παράγοντες της αγοράς, συζητήθηκαν διεξοδικά οι χρηματοδοτικές λύσεις που προσφέρει η Τράπεζα Ηπείρου στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιφέρειας καθώς και οι τρόποι και διαδικασίες με τις οποίες οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να ωφεληθούν άμεσα από αυτές.

Σχολιάζοντας ο κος Βουγιούκας τόνισε την σπουδαία πρόοδο που έχει σημειώσει η Τράπεζα Ηπείρου στο χώρο της τραπεζικής πίστης στην περιφέρεια Ηπείρου, διευρύνοντας σημαντικά το μερίδιο αγοράς της, και δεσμεύτηκε για περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της τοπικής κοινωνίας μέσω νέων δράσεων και πρωτοβουλιών της Τράπεζας.

Απαντώντας η κα Κωνσταντίνου, επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα Ηπείρου στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς για τον εμπορικό κόσμο της χώρας και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις και σημείωσε την ανάγκη τόσο η Τράπεζα όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις να αναζητήσουν και να βρουν και νέες μορφές συνεργασίας, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας μας, η οποία εξακολουθεί να κατατάσσεται στις είκοσι φτωχότερες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις οποίες καταγράφονται τα χαμηλότερα ποσοστά κατά κεφαλήν ΑΕΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ