Η Terracom στην έκθεση ISS 2022

ektesi teracom

Η Terracom συμμετείχε στην έκθεση ISS (Indelex/Securexpo/SmartHomeExpo), το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός του τεχνολογικού οικοσυστήματος Security, Automation & Networks, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C.-Παιανίας.

Η έκθεση αποτέλεσε για την εταιρεία μας μια σημαντική ευκαιρία για την προβολή μιας ευρείας γκάμας από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες της ISS που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και έδειξαν ενδιαφέρον για τα καινοτόμα προϊόντα μας:

•             QR-Patrol (https://www.qrpatrol.com/):Ένα από τα πλέον κορυφαία παγκοσμίως συστήματα παρακολούθησης περιπολιών και διαχείρισης φυλάξεων με μεγάλο μερίδιο πωλήσεων στην αγορά συστημάτων ασφαλείας στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

•             Plantron.gr (https://plantron.gr/):Εξοπλισμός και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα ασφάλειας όπως κάμερες, συναγερμούς, καταγραφικά συστήματα αλλά και εξελιγμένα προϊόντα όπως ενισχυτές σημάτων, gps συστήματα εντοπισμού, εξοπλισμό για αιολικά και φωτοβολταϊκά συστήματα, αναμεταδότες και routers.

•             TrackMy Health (https://trackmyhealth.gr/):Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης ηλικιωμένων, ατόμων με προβλήματα υγείας και μοναχικών εργαζομένων (LoneWorkers) με την αξιοποίηση wearablesσυσκευών και Αλγόριθμων Μηχανικής Μάθησης.

Η Terracom, έχοντας ως στόχο να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντικήέκθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ