Η ταλαιπωρία πολίτη μετά από τροχαίο με κρατικό όχημα!

apokentromeni

Αντιμέτωπος με την γραφειοκρατία αλλά και την αδιαφορία του ελληνικού δημοσίου είναι κάτοικος των Ιωαννίνων που είχε την ατυχία να τρακάρει με υπηρεσιακό όχημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου.

Το τροχαίο έγινε τον Αύγουστο, στην οδό Παπανδρέου, με υπαιτιότητα του υπηρεσιακού οχήματος.

Από τον Αύγουστο κρατά η περιπέτεια για την αποζημίωσή του!

Σε τέτοιες περιπτώσεις η διαδικασία που ακολουθείται αφορά αποκλειστικά το δημόσιο και δεν εμπλέκονται ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο οδηγός του ΙΧ ολοκλήρωσε όλη την προβλεπόμενη διαδικασία, έστειλε τα τιμολόγια και ακολούθησαν οι εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία.

Για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα όλα τα έγγραφα για την καταβολή των χρημάτων περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο στην Αποκεντρωμένη Ηπείρου, χωρίς μέχρι τώρα να έχει καταβληθεί η αποζημίωση.

Ο πολίτης προσπαθεί να βγάλει άκρη και να μάθει τους λόγους που δεν πληρώνεται και η απάντηση που παίρνει είναι ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή μερικών βδομάδων ώστε να πληρωθεί!

Ίσως τελικά χρειάζεται να φτάσει ο…. επόμενος Αύγουστος, να περάσει δηλαδή ένας χρόνος για να λάβει την αποζημίωσή του… Και όλα αυτά για ένα τροχαίο που δεν έφερε καμία ευθύνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ