Η Τ. Καλογιάννη για τις ανεξαρτητοποιήσεις

Από τα μέσα ενημέρωσης, πληροφορήθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη τις ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Αιβατίδη και Αριστείδη Παππά.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της παράταξής σας, με την οποία κάνει στις συζητήσεις που έγιναν για συνεργασία με την δημοτική αρχή και το πλαίσιο στο οποίο αυτές πραγματοποιήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερωθήκαμε από διαδικτυακές σελίδες για τη δήλωση που κατέθεσαν οι κκ. Ιωάννης Αϊβατίδης και Αριστείδης Παππάς στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, περί ανεξαρτητοποιήσεώς τους από την παράταξή μας.

Δηλώνουμε τα παρακάτω:

  1. Η πρωτοβουλία τους αυτή, πραγματοποιείται χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση της παράταξής μας, με απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς όλα τα μέλη της.
  2. Είναι γνωστό στη Δημοτική Ομάδα μας, ότι η παράταξή μας συμμετείχε σε συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία με την παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του κ. Δημάρχου, βάσει προγραμματικών αρχών και ειλικρίνειας και όχι για σύμπραξη παρατάξεων, δηλαδή ενοποίηση των παρατάξεων.

Μοναδικός στόχος θα ήταν η διασφάλιση της κυβερνησιμότητας του Δήμου και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και των συμπολιτών μας.

  1. Για όλες τις συζητήσεις που έγιναν, όλα τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας μας ενημερώνονταν αμέσως και αναλυτικά.
  2. Όλα τα ανωτέρω παρακάμφθηκαν από τους δύο ανεξαρτητοποιηθέντες, που φαίνεται ότι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Ο χρόνος θα δείξει.
  3. Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξή μας δεν μετείχε σε διαδικασίες προεκλογικών «υποστηρίξεων» ή «συμμαχιών», με απώτερο στόχο την ανάληψη «ρόλων» και την κατάληψη «θέσεων».

Τέλος, ευχαριστούμε τους κκ. Ιωάννη Αϊβατίδη και Αριστείδη Παππά για την, μέχρι χθες, προσφορά τους στην παράταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ