Η συνάντηση με το… απορριμματοφόρο!

Την συμπεριφορά οδηγών απορριμματοφόρων οχημάτων καυτηριάζει συμπολίτης μας, τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του Epiruspost.

Αφορμή για την επιστολή του είναι συμβάν που εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα, όταν το απορριμματοφόρο αποφάσισε να κινηθεί ανάποδα στην οδό Σαλαμάγκα, αδιαφορώντας για τα οχήματα που κινούνταν κανονικά επί της οδού.

Αυτόπτης μάρτυρας ο ίδιος, αναφέρει:

«Αφορμή για την παρούσα επιστολή μου αποτελεί η από καιρό διαπίστωση της οδηγικής θρασύτητας όσο και παραβατικότητας οδηγών των απορριμματοφόρων οχημάτων του δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα Κυριακή 19-1-2019 στις 00:30 περίπου διερχόμενος επί της οδού Σαλαμάγκα διαπίστωσα τόσο την παρουσία του εικονιζόμενου απορριμματοφόρου οχήματος, όσο και την πρόθεση του οδηγού του να θέλει (όπως και έπραξε τελικά..) κατά τρόπο προκλητικό και θρασύ να διέλθει αντίθετα την συγκεκριμένη οδό κορνάροντας και κάνοντας διαρκώς σινιάλο με τους προβολείς του προκειμένου τα νομίμως διερχόμενα οχήματα να δημιουργήσουν τον απαιτούμενο χώρο .

Φανερά ενοχλημένος και σεβόμενος το συγκεκριμένο επάγγελμα – πόσο μάλλον όταν και οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενής- διερωτώμαι …

Τι θα συνέβαινε αν δεν επιθυμούσαν οι νομίμως κινούμενοι επί της οδού οδηγοί να δημιουργήσουν χώρο ώστε να διέλθει το κρατικό όχημα ;

Από πού προκύπτει αυτή η υποτιθέμενη οδηγική άνεση στην λογική του κινούμαι όπως θέλω και κάνω ότι θέλω;;

Μήπως όσοι διεκδικούν και απαιτούν τον σεβασμό θα πρέπει να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να τον εμπνέουν αρχικά;;»

Θέλουμε να πιστεύουμε όλοι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός αποτελεί την εξαίρεση..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ