Η SOLIDUS στηρίζει τον Στέφανο Ντούσκο για τους Ολυμπιακούς

stefanos ntouskos

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή με αυξημένο το  αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που πρέπει να επιδεικνύει  κάθε σύγχρονη επιχείρηση, στέκεται στο πλευρό του  Έλληνα Πολυνίκη Αθλητή Κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου και θα τον στηρίξει σε όλα τα στάδια της δύσκολης περιόδου της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η φιλοσοφία της SOLIDUS Χρηματιστηριακής είναι να προβάλλει και να εδραιώσει την πεποίθησή της  ότι η στρατηγική , η ανθεκτικότητα και η θέληση που βρίσκονται στον πυρήνα του αθλήματος της Κωπηλασίας, είναι οι βασικές αρχές και αξίες που οδηγούν στην επιτυχία.

Χαράζει λοιπόν  κοινή πορεία με τον  Έλληνα  Πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκος ο οποίος έχει γεννηθεί στα Ιωάννινα, ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και έχει εξασφαλίσει με σκληρή δουλειά, συνέπεια και επιμονή την Μοναδική Ελληνική Πρόκριση  στο αγώνισμα Σκιφ Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ και έχει τιμήσει την Ελλάδα με πολλές διεθνείς διακρίσεις, πάρα το νεαρό της ηλικίας του, με σημαντικότερες:

6η  θέση Ολυμπιακοί Αγώνες Rio de Janeiro, Brazil 2016 LM4-

2η  θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Sarasota-Bradenton, USA 2019 BM1X

2η   θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Rotterdam, Netherlands 2016 BLM2-

3η  θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Plovdiv, Bulgaria 2015 BLM2-

3η  θέση Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών Lucerne, Switzerland 2016 LM4-

4η  θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Poznan, Polska 2018 BM2-

1η  θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Brest, Belarus 2018 BM2X

4η  θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Varese, Italy 2021 M1X

1η  θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 Tarragona, Spain M2X

Τωρινός Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ στο Σκιφ Ανδρών U23

Πολλαπλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, ρεγκάτες  και βαλκανικά πρωταθλήματα

Είναι Πολυνίκης πρωταθλητής Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας σε πολλές κατηγορίες του αθλήματος της κωπηλάσιας αναρίθμητα μετάλλια, μεταξύ αυτών και 23 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η Solidus Χρηματιστηριακή είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές επενδυτικές υπηρεσίες.

Στα είκοσι χρόνια που λειτουργεί η εταιρεία μας, έχουμε θέσει σαν κύρια  προτεραιότητα και  μέλημα μας, να προσφέρουμε στον Έλληνα Ενεργό Επενδυτή τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές του σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα  που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και στις Διεθνείς αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ