Η Sky Express συνδέει την Αθήνα με τα Γιάννινα… Εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές!

aer-sky2

Η Sky Express, η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, εντάσσει στο πρόγραμμά της το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις πτήσεις εσωτερικού. Η Sky, παρότι δεν το ανακοίνωσε ακόμη επίσημα, έχει βάλει στο χειμερινό της πρόγραμμα, αρχής γενομένης από την 1η Νοεμβρίου, τα Γιάννινα και ήδη κλείνει αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλότερες κι απ’ αυτές του ΚΤΕΛ!!! Οι πτήσεις θα γίνονται καθημερινά και η τιμή των εισιτηρίων, όπως πωλούνται σήμερα ανέρχονται στα 44.94 από την Αθήνα προς τα Γιάννινα και στα 23.30 από τα Γιάννινα προς την Αθήνα!

Με αυτή την κίνηση της νέας αεροπορικής εταιρίας αλλάζει πλήρως το τοπίο όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα και το ταξίδι Γιάννινα- Αθήνα που θεωρούνταν ένα από τα ακριβότερα, γίνεται πολύ προσιτό..

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • aer sky2

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • aer sky3

Η Sky που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει στην διάρκεια του τρέχοντος έτους τις πτήσεις της κατά 70% εκτιμώντας ότι θα διακινήσει πάνω από ένα εκατομμύριο επιβάτες.

Σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και πετάει σε 32 αεροδρόμια της χώρας. Από την 1η Νοεμβρίου εντάσσει νέους προορισμούς στο πρόγραμμά της μεταξύ των οποίων και τα Γιάννινα.

Ο στόλος της Sky Express ανανεώνεται και συμπεριλαμβάνει αεροσκάφη τύπου ATR42-500 & ATR72 -500.

Tα ATR42-500 & ATR72-500  είναι 48 και 70 θέσεων αντίστοιχα. Στα Γιάννινα είναι γνώριμα καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν και θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ