Η SKY Express σταματά τις πτήσεις προς Γιάννινα

sky giannena

Τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα που είχε κάνει η SKY Express σταματά τις πτήσεις προς τα Γιάννινα. Από τις 2 Οκτωβρίου και εξής δεν διαθέτει εισιτήρια για το επιβατικό κοινό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερώσει και επίσημα το αεροδρόμιο Ιωαννίνων ότι τον Οκτώβριο οι πτήσεις δεν θα γίνονται.

Η εταιρεία προς το παρόν δεν διαθέτει εισιτήρια για κρατήσεις ούτε για τους υπόλοιπους μήνες του χειμώνα κάτι που παραπέμπει σε διακοπή των δρομολογίων και για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Επίσημα η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση για τους λόγους που την οδηγούν στην διακοπή της συγκεκριμένης πτήσης, η οποία πάντως κατέγραφε υψηλή πληρότητα.

Έτσι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς τα Γιάννινα αλλά και από τα Γιάννινα προς την Αθήνα και προσπαθούν να κάνουν κράτηση βλέπουν το μήνυμα ότι «δεν υπάρχουν πτήσεις την επιλεγμένη ημερομηνία».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • sky giannena1

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Κι όλα αυτά χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση απέναντι σε μία πόλη που εξ αρχής στήριξε το δρομολόγιο καθώς ήταν η πρώτη ιδιωτική εταιρεία –μετά την Aegean- που είχε βάλει τα Γιάννινα στο πρόγραμμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ