Η σειρά του Βενιζέλου…..

BENIZ– Στις επτάμισι το απόγευμα η ομιλία στα Γιάννινα

Στο ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του από την Ήπειρο ανήκει η Κυριακή, καθώς στις επτάμισι το βράδυ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac ο Πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αυτή αποτελεί την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ εν όψει της αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.

Κατά την ομιλία του στα Γιάννινα ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις κυρίως για την οικονομία, ενώ αναμένεται να ανέβουν κι άλλο οι τόνοι της αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία, όπως συμβαίνει το τελευταίο τριήμερο.

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος με αφορμή την επίσκεψη Ευάγγελου Βενιζέλου σημειώνεται:

«Ήδη παρουσιάστηκαν οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνική στήριξη και τη δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας, την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, την εξασφάλιση της ρευστότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, την απεμπλοκή των μεγάλων έργων, και την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και των διαρθρωτικών ταμείων κ.α.

Στην ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac στις 19.30 την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συνεχίσει την παρουσίαση και άλλων πτυχών του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού Ιωαννίνων στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και τη στράτευση του στην προσπάθεια μας για Αυτοδύναμη Ελλάδα και την υπέρβαση της κρίσης με Κοινωνική Συνοχή, Σταθερότητα, Ειλικρίνεια, Υπευθυνότητα και Σχέδιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ